Subota, 08.01.2000.

18:16

Milovanovic: Hapsenje Galica uznemirilo srpski vrh

Izvor: B92

Default images
Ministar odbrane Republike Srpske Manojlo Milovanovic izjavio je da je hapsenje i odvodjenje u Hag generala Vojske RS u penziji Stanislava Galica krajem prosle godine "posebno uznemirilo srpski vojni vrh". "Ne znas da si optuzen, a hapse te, ne znas ko te hapsi, a nadjes se u nekoj bazi Sfor-a, odakle te prebace u Tuzlu, a potom u Hag. U Hagu tek nakon sedam dana ti saopste zbog cega si optuzen", rekao je Milovanovic banjaluckoj Alternativnoj televiziji. Prema njegovim recima, nakon Galicevog hapsenja odrzan sastanak najvisih vojnih i politickih zvanicnika Republike Srpske na kome je zakljuceno da se "raslojavanjem vojnog vrha RS, preti i srpskom politickom vrhu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: