BG organizuje velike konferencije i radionice, prijavite se

Beograd je već tradicionalno domaćin velikih konferencija i obuka, a izdvaja se nekoliko njih koje će biti organizovane naredne nedelje.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

12:54

BG organizuje velike konferencije i radionice, prijavite se
Foto: Thinkstock

Prva konferencija "Nauči da ostvaruješ svoje ciljeve" je 11. marta. Ova radionica namenjena je svima onima koji žele da nauče kako da se uspešno i kvalitetno usmere ka ciljevima koji su ih važni, i da svoje ciljeve postignu uživajući u koracima koji ih ka njima vode.

Narednog dana, 12. marta na programu je konferencija "Finansijsko upravljanje i kontrola i Strateški plan", a školovanje je namenjeno svim Rukovodiocima korisnika javnih sredstava, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim direktnim i indirektnim korisnicima javnih sredstava.

Uspeh tima zavisi od veštine lidera da prepozna i iskoristi potencijale svojih zaposlenih dodeljujući im radne zadatke u odnosu na njihove sposobnosti, a karakteristike utiču na njihovu motivaciju da posao bude kvalitetnije i brže urađen. Tokom treninga "Upravljanje timom", koji se održava 13. marta, naučićete kako da upravljate timom u njegovim različitim fazama i iskoristiti potencijale zaposlenih.

A 14. marta se možete prijaviti na kurs za "Fejsbuk administratora", koji je namenjen svima koji žele da ovladaju tehnikama Fejsbuka u poslovne svrhe. Kurs je namenjen kako onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, tako i onima koji već imaju svoj biznis i žele da ovladaju svim tehnikama oglašavanja na facebook-u kako bi povećali promociju i prodaju svojih usluga i proizvoda.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: