Pohod na Istok: "BG na vodi" traži partnere

Predsednik PKS Marko Čadež očekuje da će aerodrom “Nikola Tesla” i "Beograd na vodi" privući potencijalne partnere na ekonomskom foruma u Sankt Peterburgu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2017.

11:06

Pohod na Istok:
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

"Predstavićemo svoje projekte, pre svega Aerodrom ‘Nikola Tesla’ i Beograd na vodi. Ovde možemo naći buduće partnere i razviti poslovanje. To su veći sistemi koji tamo i te kako mogu da nađu partnere", navodi Čadež.

On takođe kaže da ove godine jedino Srbija i Indija imaju status gosta, ali da Srbija ima veliki štand na kojem će biti predstavljeno deset pažljivo odabranih kompanija.

"Sama činjenica da smo mi tamo predstavljeni kao zemlja gost sa velikim štandom za desetak naših kompanija, odabranih, da to nije klasična sajamska manifestacija na kojoj vi imate da nudite svoje proizvode. To je više netvorking, povezivanje, da imate priliku da razgovarate sa vrhom najvećih i najmoćnijih kompanija. Da razgovarate o tome šta su potencijali Srbije, šta mogu da očekuju ovde, kakve partnere mogu da nađu u Srbiji", rekao je Čadež.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

21 h

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: