Srpske firme na Sajmu hrane u Moskvi

Privredna komora Srbije objavila je da sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje nastup srpskih privrednika na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.09.2016.

09:58

Srpske firme na Sajmu hrane u Moskvi
Foto: Tanjug

Sajam počinje danas a trajaće do 15. septembra.

Kako se navodi, nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

„World food Moscow" je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza.

Postoji već više od 20 godina i održava se na više od 56.000 metara kvadratnih u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar".

U 2015. godini sajam je posetilo oko 31.000 posetilaca iz 96 zemalja koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: