Srbija

Petak, 12.08.2016.

19:56

Univereksport gradi bazu u NS, ulaže 16 mil EUR

Grupa Univereksport položila je kamen temeljac za izgradnju distributivnog centra te kompanije na Zrenjaninskom putu u Novom Sadu.

Izvor: Beta

Univereksport gradi bazu u NS, ulaže 16 mil EUR
Foto: Tanjug

Vrednost investicije je 16 miliona evra.

Predsednica Grupe Univereksport Vesna Vučurević kazala je da je rok za završetak radova april 2017. godine i navela da će najveći deo površine od oko 30.000 kvadratnih metara zauzimati skladište koje je namenjeno za čuvanje robe i distribuciju u maloprodajne i veleprodajne objekte.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je Grad Novi Sad sa svojom administracijom dao punu podršku Univereksportu za sprovođenje jedne od najvećih investicija ove godine u glavnom gradu Vojvodine.

"Radi se o domaćim investitorima, o novim radnim mestima i novim objektima koje će Grad da oporezuje, a zatim od tih sredstava da gradi nove vrtiće, asfaltira puteve i slično. Ovo je dokaz da domaće kompanije mogu biti konkurentne u žestokoj tržišnoj utakmici", kazao je Vučević.

Grupa Univereksport ima 130 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i u Beogradu.

Univereksport je najveći domaći maloprodajni lanac na tržištu Srbije koji posluje od 1990. godine, a sedište kompanije je od početka u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

21 h

Podeli: