Nova ponuda keš kredita Hypo banke

U roku od 24 sata, klijentima Hypo Alpe Adria banke može biti odobren dinarski keš kredit, sa fiksnom kamatnom stopom, u iznosu do 400.000 dinara.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

09:25

Default images
Foto: Hypo Alpe Adria banka

Rok otplate zajma je od 12 do 36 meseci.

Pored navedenih uslova, klijenti mogu odabrati i druge modele gotovinskih kredita u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima.

U slučaju da žele da refinansiraju obaveze kod drugih banaka, Hypo banka građanima omogućava da podnesu zahtev za kredit na duži rok otplate, do 84 meseca i to u iznosu do 10.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Svi koji podnesu zahtev za ovaj model kredita do 30. aprila 2015. godine, biće oslobođeni jednokratne naknade za obradu kredita.

"Nastojali smo da kreiramo ponudu gotovinskih kredita koja će građanima omogućiti da im ono o čemu maštaju bude dostupno. Svesni smo da naši klijenti imaju različite potrebe, ali i različite mogućnosti i zato u Hypo banci mogu odabrati model keš kredita koji će biti u skladu sa tim potrebama i mogućnostima", ističe Ivana Petrović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke. . Ukupno za otplatu (glavnica + kamata) – 106.620 dinara.

EKS je obračunat na dan 3.03.2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: