Uspešan nastup srpskih kompanija

PKS je saopštila da su srpske kompanije u Moskvi tokom Agroindustrijskog sajma "Zlatna jesen 2014.", obavile 155 poslovnih razgovora sa ruskim partnerima

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.10.2014.

17:25

Default images

Kako se navodi, na sajmu u Moskvi, koji je trajao od 8. do 11. oktobra u organizaciji PKS, a u saradnji sa Ministarstvom privrede i Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), predstavila se 31 srpska kompanija.

Dodaje se da su na ovoj manifestaciji učestvovali srpski izlagači u oblasti prehrambene industrije, proizvodjači mlečnih, mesnih i konditorskih proizvoda, svežeg, sušenog i smrznutog voća i povrća, predstavnici instituta u oblasti povrtarstva, semenarstva i proučavanja bilja, kao i proizvodjači vina i alkoholnih pića.

U saopštenju PKS-a se naglašava da je ruski agroindustrijski sajam "Zlatna jesen 2014", centralni sajam za regione Ruske Federacije i da se održava svake godine od 11. aprila 2000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: