Srbija

Sreda, 10.07.2013.

14:19

Turci grade tržni centar u Srbiji

Tvrdnje da su turski investitori zainteresovani za dolazak na tržište Srbije uskoro bi trebalo da dobiju i konkretnu potvrdu, piše Novi magazin.

Izvor: Novi magazin

Default images

Prema informacijama lista, jedna od pet najvećih turskih banaka već je započela pregovore o kupovini jedne ovdašnje banke, a navodno se radi o Čačanskoj banci u kojoj država ima oko 28,5 odsto vlasništva.

Početkom godine turski bankari, iz jedne privatne i jedne državne banke, već su obznanili da su zainteresovani za otvaranje banaka i u Crnoj Gori.

Istovremeno, preko jedne od stranih kompanija koja od ranije posluje u Srbiji turski investitori započeli su potragu za mestom na kojem bi sagradili tržni centar gde bi se prodavala isključivo roba iz ove zemlje.

Iako još nema potvrde da je odgovarajući prostor "kaparisan“, nezvanično se spominje da je za sada najkvalitetnija lokacija za ovaj centar pronađena u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: