Inteza uvela novu debitnu karticu

Banka Inteza saopštila je da je na tržište Srbije uvela viza inspajer, međunarodnu debitnu karticu Inteza Sanpaolo grupacije.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2012.

12:51

Default images

Ta kartica omogućava korisnicima da bez provizije podižu gotovinu na više od 9.000 bankomata "Inteza Sanpaolo" grupe u svetu.

Pored klasičnog, nova kartica nudi mogućnost beskontaknog plaćanja u zemlji i inostranstvu jednostavnim prinošenjem kartice čitaču sa viza pejvejv oznakom.

Maksimalan iznos računa koji se na taj način mogu izmiriti u Srbiji je 2.500 dinara, dok u ostalim zemljama zavisi od lokalne regulative. Plaćanje robe i usluga u iznosima većim od propisanih vrši se po standardnom principu, unošenjem PIN koda.

Viza inspajer kartica pruža izuzetno visok stepen zaštite od zloupotrebe i još sigurniju kupovinu putem interneta, navedeno je u saopštenju.

Korisnicima "Inteza hit" tekućeg računa "viza inspajer" kartica će se automatski reizdavati po isteku važnosti postojeće debitne "maestro" kartice ili po podnošenju zahteva u preko 200 ekspozitura Banke Inteza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: