”Er Baltikom” od maja Beograd-Riga?

Letonska nacionalna aviokompanije je na svom internet sajtu objavila da će od 5. maja 2010. početi sa letovima na liniji između Beograda i Rige.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.12.2009.

19:25

Default images

U saopštenju se navodi da će letovi ka srpskoj prestonici Beogradu biti četiri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a putnike će prevoziti Boingovim avionom 737.

Let bi, prema informacijama „Er Baltika” trebalo da traje 2 sata i 25 minuta, a cena karte će se kretati od 59 evra da taksama. Pored Beograda, letonska kompanija je najavila i letove iz Rige ka Madridu i finskom gradu Vasa.

Tero Taskila, predstavnik “Er Baltika”, kaže da ta kompanija “nastavlja da širi svoju mrežu linija svake sezone i nudi nove atraktivne destinacije po povoljnim cenama”.

“Tri nove destinacije pojačavaju naše prisustvo u Skandinaviji i Španiji, ali i uvode uzbudljivu novu zemlju u naš portfolio, povezujući se savršeno sa postojećih 60 destinacija”, rekao je on.

Podsetimo, pre "Er Baltika" letove iz Beograda najavile su brojne kompanije. Tako Malev i Tarom već lete ka Budimpešti i Bukureštu, a slovenačka "Adria ervejz" planira letove ka Ljubljani. Istovremeno, austrijski "Flaj Niki" će leteti ka Beču, a i predstavnici Vizera su zainteresovani da iz Beograda imaju bar tri leta dnevno ka evropskim destinacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: