Jezdimirović: Dunav će ostati lider

Dunav osiguranje će i u budućem periodu nastojati da sačuva lidersku poziciju na domaćem tržištu osiguranja i da izvršava sve svoje obaveze prema osiguranicima.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 13.02.2009.

08:33

Default images

Novoimenovana generalna direktorka te kompanije Milenka Jezdimirović kaže da će ta, najveća kuća na tržištu osiguranja u zemlji, sa tradicijom dugom 140 godina, uprkos agresivnim kampanjama stranih konkurenata, ostati najjači srpski brend u osiguranju i sinonim za osiguranje u Srbiji.

"Dunav osiguranje je državna kompanija koja, za razliku od ostalih osiguravajućih kuća, mora da se svojim uspešnim poslovanjem prezentuje pred klijentima, državom, konkurencijom i javnošću", kazala je Jezdimirovićeva.

Prema njenim rečima, zadatak te kompanije biće da, u uslovima velike finansijske krize, predstavi strategiju kako da država mali obim bilansnih sredstava upotrebi na najbolji mogući način.

Direktorka "Dunav osiguranja" smatra da osiguranje treba da postane nužnost i da to treba da uđe u svest naših građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: