Budite selektor i sastavite tim usluga u UniCredit Banci

UniCredit Banka sprovodi promotivnu akciju, u okviru koje svi koji do 31. maja otvore Selektor tekući račun, do kraja ove godine održavanje plaćaju samo 1 dinar. Takođe, u sklopu računa dozvoljeno prekoračenje će se odobravati bez kamate za iznose do 12.000 dinara. Ovaj proizvod, koji izaziva sve veće interesovanje, je zaista jedinstven na tržištu, budući da klijentima pruža mogućnost da samostalno izaberu i kombinuju one usluge koje su im zaista potrebne.

Promo

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

09:00

Default images
Foto: Unicredit

Selektor tekući račun se sastoji od seta osnovnih bankarskih proizvoda i usluga, kao što su: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, dozvoljeno prekoračenje po računu, račun oročenog depozita, račun štednje po viđenju, Maestro debitna karticu i telefonski servis. Pored toga, klijenti imaju mogućnost da u bilo kom trenutku obogate svoje račune dodatnim uslugama, koje će im omogućiti da sa bilo koje lokacije i u bilo koje vreme, lakše i brže obave sve neophodne bankarske transakcije.

Stoga će im biti omogućeno da svoju banku nose u džepu zahvaljujući unapređenoj aplikaciji m-banking, koju mogu da instaliraju na svim modelima mobilnih telefona koji podržavaju JAVA aplikaciju, iOS, Android, i Windows operativne sisteme, kao i na tablet uređajima sa Android (minimum 3.0) i iOS (minimum 5.1.1.) operativnim sistemima ili da upravljaju svojim finansijama putem računara i uz pomoć e-banking aplikacije.

Na raspolaganju su im takođe i trajni nalog, zahvaljujući kojem banka na osnovu naloga klijenta obavlja redovna plaćanja mesečnih računa, SMS servis koji ih obaveštava o svim uplatama na račun i SMS Card Alarm koji im pruža sigurnost prilikom korišćenja platnih kartica i obaveštava ih putem SMS-a kada je kartica upotrebljena i kojim preostalim iznosom sredstava raspolažu.

Klijentima je omogućeno da do kraja godine isprobaju sve osnovne i dodatne usluge i da se tek nakon toga odluče samo za one koje će zaista i koristiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: