Renault najavio pik-ap baziran na Dusteru

Francuski proizvođač predstaviće 18. juna na sajmu automobila u Buenos Airesu pik-ap vozilo zasnovano na SUV modelu Duster. Automobil je namenjen južnoameričkom tržištu i za sada nije poznato da li će se prodavati i u Evropi.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2015.

12:57

Default images
Foto: Renault

Prvi kompjuterski crteži pokazuju da je produkcijska verzija pik-apa nastala po ugledu na koncept Renault Oroch, koji je imao premijeru u oktobru 2014. u Sao Paolu.

U odnosu na konceptni automobil, serijski model je dobio konvencionalniji dizajn, kako bi se pojeftinila njegova proizvodnja.

Pik-ap veoma podseća na Dacia Duster “double cab” o kome smo nedavno pisali na našem sajtu kada su se na Internetu pojavile fotografije prototipa snimljene u Rumuniji.
Foto: Renault
Automobil ima 4 vrata, dva reda sedišta za smeštaj 5 odraslih osoba i otvoreni teretni odeljak.

Pretpostavlja se da će za pogon biti upotrebljeni 1.6 i 2.0 litarski atmosferski benzinski motori koji se ugrađuju u Renault Duster namenjen argentinskom tržištu.

Više detalja i fotografija biće dostupno posle zvanične premijere ovog modela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: