Automobili

Sreda, 27.05.2015.

08:54

Koliko će koštati Renault Kadjar?

Renault će od juna početi da prodaje svoj novi SUV u Francuskoj. Za najjeftiniju verziju kupci će morati da izdvoje 22.990 evra.

Izvor: B92

Default images

Jedan od najinteresantnijih novih automobila na sajmu automobila u Ženevi, ali i na ovogodišnjem beogradskom auto-salonu, Renault Kadjar, stiže tokom leta u prodajne salone u Evropi.

Novi kompaktni SUV biće najpre ponuđen kupcima u Francuskoj.
Kadjar će biti dostupan sa tri motora – dva dizelaša i jednim benzincem. Model sa benzinskim motorom, Tce 130, biće ujedno i najjeftiniji.

Ova verzija ima pogon na prednje točkove a za prenos snage upotrebljen je šestobrzinski manuelni menjač.
Najpristupačniji dizelaš, dCi 110 eco2, takođe sa prednjim pogonom i šestostepenim ručnim menjačem, u Francuskoj košta od 26.000 evra.

Najjeftiniji Kadjar sa pogonom na sva 4 točka opremljen je dizel motorom dCi 130 i manuelnom transmisijom. Njegova cena je 31.300 evra.
U ponudi su 4 nivoa opreme ( Life, Zen, Business i Intens), i posebna ograničena serija Edition One.

Osnovni paket između ostalog sadrži manuelnu klimu, tempomat sa limiterom brzine, CD/MP3 multimedijalni sistem sa glasovnim komandama i Bluetooth konekcijom, 17 inčne aul felne, hromirane ukrasne okvire na prozorima i kožni volan.

Cene modela Kadjar za Srbiju biće poznate uoči lansiranja ovog modela na naše tržište.

Saznajte više o modelu Renault Kadjar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: