Modeli šest brendova na mini sajmu automobila u NS

Za one koji nisu imali prilike da posete nedavno završeni BG Car Show u Beogradu, pruža se šansa da se od 28. do 30. marta u Novom Sadu upoznaju sa novitetima šest marki automobila koje uvozi, prodaje i servisira Grand Motors. Automobili će biti izloženi u okviru manifestacije koju organizuje uvoznik i prodavac poljoprivrednih mašina, opreme i motornih ulja – novosadska kompanija Res Trade.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2014.

16:05

Default images

Vozila iz programa Ford, Mazda, Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti biće izložena u Master centru novosadskog sajma.

Ulaz je besplatan, a manifestacija je za posetioce otvorena od 10 do 19 časova (u nedelju, 30. marta od 10 do 16h).
Zainteresovani će imati mogućnost da u krugu novosadskog sajma provozaju najzanimljivije modele, a svi potencijalni kupci će, osim detalja o željenom vozilu, moći će da dobiju i informacije o pogodnostima finansiranja, odnosno o specijalnim cenama koje važe i nakon održavanja beogradske izložbe – sve dok na zalihama ima pojedinih automobila.

Iz ponude se izdvaja jedan od interesantnijih modela sa beogradskog sajma, Ford B-MAX koji se i dalje može kupiti uz kamatu od 1,99 odsto i mesečnu otplatu koja iznosi od 135 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: