Infiniti Q50 u Srbiji od septembra

Uvoznik Infiniti automobila za Srbiju saopštava da će u septembru potencijalni kupci imati mogućnosti da se uživo upoznaju sa novim modelom u ponudi te ekskluzivne marke – prestižnim sedanom Q50.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 09.05.2013.

12:16

Default images

Infiniti Q50 biće izložen u prodajnom salonu automobila ove marke na Novom Beogradu, a neke od njegovih performansi moći će da se isprobaju kraćom test vožnjom.

"Za novim modelom u Evropi vlada izuzetno interesovanje, naročito od marta, kada je u Ženevi debitovala verzija sa najmodernijim dizel motorom renomiranog svetskog proizvođača“, kaže direktor zadužen za Infiniti vozila u Srbiji, Miloš Stefanović.

"Infiniti Q50 će, naime, moći da se kupi i sa 2.2 litarskim četvorocilindarskim dizel motorom sa 170 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 400 Nm", dodaje Stefanović.
"Ovaj automobil odlikuje zapanjujuća ekonomičnost – prosečno troši tek 4,4 litra na 100 km, a od 0 do 100 km/h ubrzava za manje od devet sekundi. Uz sve to, novi agregat je i uzoran prijatelj čovekove okoline jer u atmosferu emituje, za ovu klasu, veoma malu količinu ugljen-dioksida, tek 115 g/km."

Uprkos tome što novi Q50 vrvi od tehnoloških inovacija i što ga, osim dopadljivog dizajna i izuzetne završne obrade, krase i sportske performanse, prodavac Infinitija uverava kupce u Srbiji da će ovaj automobil biti ponuđen po veoma atraktivnim cenama, posebno "skrojenim“ za naše tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: