Automobili

Petak, 19.04.2013.

14:12

Da li biste naručili automobil koji još niste videli?

U Hondi kažu da postoje kupci koji su spremni da već sada uplate deo novca za novi NSX koji će se pojaviti u prodaji tek 2015.

Izvor: B92

Default images

Kako su saopštili u kompaniji Honda UK, svi zainteresovani Britanci koji bi želeli da među prvima postanu vlasnici budućeg modela NSX mogu to da urade već sada. Potrebno je da rezervišu svoj primerak tako što će uplatiti depozit od 5.000 funti (oko 5.850 evra).

Prema rečima direktora Honde u Velikoj Britaniji, Fila Krosmana (Phil Crossman), interesovanje za novim modelom već postoji, iako nas do njegovog predstavljanja dele čitave dve godine.

"Do sada smo primili preko 20 uplata za Hondu NSX, iako cena ovog automobila još uvek nije formirana niti su kupci u prilici da vide kako će izgledati serijski model", kaže Krosman.

Japanski proizvođač nije obajvio ni tehničke detalje nove Honde NSX, a očekuje se da će taj automobil biti baziran na hibridnom konceptu koji je predstavljen na auto-salonu u Ženevi, početkom marta 2013. godine. Koncept NSX pogonjen je hibridnim sistemom koji se sastoji od dva elektromotora i centralno postavljenog V6 agregata sa direktnim ubrizgavanjem.

Pročitajte više o konceptu Honde NSX Hybrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: