Automobili

Petak, 27.08.2010.

09:50

Vatreni Ferrari 458 Italia

Poslednji model iz Maranella, Ferrari 458 Italia, vatreni je automobil, i to ne samo u prenesenom značenju.

Izvor: B92

Default images

Naslednik F430 na tržištu je tek nekoliko meseci, ali broj onih koji su se spontano zapalili uskoro bi mogao da bude dvocifren.

U Maranellu su i te kako svesni problema, prenosi Daily Mail, pa su pokrenuli istragu kako bi se saznalo što je uzrok vatrene ćudi Italije.

Ferrari istražuje tri nepovezana slučaja u kojima se 458 Italia zapalila, a da pri tom nije učestvovala u sudaru. Jedan od ovih slučajeva, poslednji u nizu, odigrao se dok je automobil parkiran čekao isporuku na skladištu aerodroma Heathrow u Londonu.

U Ferrariju za sada ne odbacuju mogućnost vozačeve greške, a ostaje da vidimo da li će se i italijanski proizvođač ove godine naći na nezavidnoj listi proizvođača koji su morali da povuku modele s tržišta zbog preko potrebnih servisnih akcija.

Izvor - T-Portal

Ferrari vatrene naravi

Clapton želi V12 Ferrari 458 Italia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: