Izmene saobraćaja zbog Gazele

Na najprometnijem beogradskom mostu, "Gazeli", 1. februara počinju pripremni radovi sanacije naprsline na glavnom nosaču mosta, zbog čega će saobraćaj biti izmenjen.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2010.

15:42

Default images

Kako je saopšteno iz gradskog veća, privremene izmene će se odnositi na saobraćaj koji vodi preko Brankovog mosta.

Ukinuti su pešački prelazi kod Doma sindikata, na raskrsnici Brankove i Ulice carice Milice, kao i na raskrsnici sa Pop Lukinom.

Kako bi saobraćaj bio ubrzan, izmenjen je signalni plan, čime se daje više vremena za vozila koja se kreću ka novobeogradskoj strani.

Izmenama saobraćaja ukida se i skretanje vozila sa Brankovog mosta u Pop Lukinu. Na Brankovom mostu će svim vozilima biti dozvoljeno kretanje žutom trakom, u smeru od Brankove ulice ka Novom Beogradu.

Ponovo otvoren tunel “Stara Straževica”

Posle višemesečne rekonstrukcije, tunel “Stara Straževica” u Beogradu ponovo je otvoren za saobraćaj.

Posle obimnih i složenih radova na jačanju konstrukcije tunela, zamene kolovoznog zastora, asfaltiranja, osvetljenja i postavljanja dodatne opreme, tunel je ponovo pušten u saobraćaj, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.
Rekonstruisan tunel ''Stara Straževica'' (Tanjug)
Ta saobraćajnica predstavlja vezu između autoputa Beograd-Niš i Ibarskog puta, odnosno do sada izgrađene obilaznice oko Beograda, petlja Orlovača.

Završetak radova na sanaciji i puštanje tunela u saobraćaj posebno je važno zbog prihvatanja najvećeg dela teretnog i tranzitnog saobraćaja koji je od prošle nedelje preusmeren na Kružni put R-251 i obilaznicu oko Beograda, zbog zatvaranja srednje trake mosta Gazela.

Saznajte više o oštećenjima na "Gazeli".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: