Automobili

Ponedeljak, 12.03.2012.

11:50

Renault Clio za 2013.

Maskirani prototip četvrte generacije modela Clio snimljen je tokom testiranja, a očekuje se da će Renault ovaj automobil predstaviti na salonu u Parizu u septembru 2012.

Izvor: B92

Default images

Dok su test vozila koja su prethodno fotografisana imala karoseriju aktuelne verzije modela Clio montiranu na šasiju budućeg automobila, ovog puta snimljeno je potpuno novo, kamuflirano vozilo.

Na fotografijama se vidi Clio u verziji sa 5 vrata, a može se primetiti da su dizajneri “sakrili” kvake na zadnjim vratima u C stubove automobila.

Clio četvrte generacije biće nešto širi i niži od svog prethodnika, ali će imati prepoznatljivu siluetu karakterističnu za ovaj model.
Iz Renaulta najavljuju zanačajne izmene u unutrašnjosti vozila, upotrebu kvalitetnijih materijala i uvođenje u ponudu luksuznih sadržaja.

Detalji o pogonskim agreagtima još uvek nisu saopšteni, ali očekuje se da će novi Clio startovati sa malolitražnim turbo-punjenim benzinskim i dizel motorima, dok će nešto kasnije biti lansiran i visoko performantni model RS.

Novi Twingo stigao u Srbiju.

Saznajte u kakvom stanju je vaš Renault.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: