Automobili

Utorak, 24.11.2015.

09:30

Spomen-ploča na mestu gde je Klarkson udario producenta

Savremena mitologija nastaje tamo gde je najmanje očekujete. Tako je jedan provincijski hotel u Engleskoj iznenada postao svetski poznat zahvaljujući bizarnom incidentu koji se dogodio tokom simanja popularnog automobilskog šou programa.

Izvor: B92

Default images
Foto: Facebook/Simonstone Hall

Hotel "Simonstone Hall" u Jorkširu izašao je iz anonimnosti zahvaljujući incidentu koji se dogodio u martu 2015, kada je voditelj Top Geara, Džeremi Klarkson, fizički napao jednog od producenata, Oisina Timona.

Vest o ovom događaju ubrzo je dospela na naslovne strane britanskih ali i svetskih medija. Klarkson je najpre suspendovan a zatim i otpušten iz serijala Top Gear - ostalo je istorija.

Menadžment hotela nije želeo da propusti šansu koja se neočekivano ukazala. Na mestu gde se dogodio sukob postavljena je spomen-ploča sa šaljivim komentarom, koja podseća da je Džeremi Klarkson upravo tu okončao karijeru voditelja Top Geara.
Nakon odlaska sa BBC-ja, Mej, Klarkson i Hamond potpisali su u julu ugovor o saradnji sa Amazonom
Kako se navodi na Facebook stranici hotela, ploču im je poklonio jedan od gostiju, a uprava je smatrala da je "sasvim umesno" da je stave na terasu gde se zbio sada već čuveni incident.

U međuvremenu, Klarkson, koji je zajedno sa kolegama iz Top Geara, Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejom, potpisao ugovor o saradnji sa kućom Amazon Prime, već uveliko snima novi automobilski šou program koji će biti emitovan 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: