Mercedes odgovorio na provokaciju Jaguara

Nemački proizvođač ipak nije dozvolio da šala koju je Jagura napravio na njegov račun prođe bez adekvatne reakcije. Kao odgovor, objavljena je interesantna fotografija na Mercedesovoj Facebook stranici.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 20.12.2013.

09:58

Default images

Kao što smo i očekivali, Mercedes nije propustio priliku da se revanšira Jaguaru nakon što je ova kompanija snimila podsmešljiv video na njegov račun.

I dok je Jaguarova reklama predstavljala parodiju na raniji spot Mercedesa, Nemci su odgvorili na nešto suptiliniji način. Fotografija koja je objavljena na Facebooku prikazuje novu S klasu u vožnji kroz džunglu dok se ispred automobila pojavljuje jaguar koji pokušava da pređe preko puta.

Fotografiju prati tekst koji objašnjava da ni "mačiji refleksi nisu uvek dovoljno brzi" i da je zbog toga Mercedes izmislio PRE-SAFE Brake sistem koji automatski koči vozilo i sprečava da ono udari pešaka - u ovom sluačaju jaguara.

Pročitajte o bezbednosnim sistemima Mercedesa S klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: