Toyota na sajmu sa 2 noviteta i kompletnom gamom vozila

Na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, Toyota Srbija je izložila novitete C-HR i Hilux, ali i druga vozila koja su trenutno u ponudi na našem tržištu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2017.

13:33

Toyota na sajmu sa 2 noviteta i kompletnom gamom vozila
Toyota C-HR

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu je potpuno novi krosover C-HR, koji je nedavno počeo da se prodaje širom Evrope.

Ovaj model predstavljen je na sajmu u čak tri primerka.
Toyota C-HR
C-HR je ostao veran osnovnim elementima koncepata koji su najavili ovaj model na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015, sa linijama nalik kupeu.

Inspirisan brojnim razgovorima sa dosadašnjim kupcima, glavni dizajner C-HR, Hirojuki Koba, bio je istrajan u svojoj nameri da ispuni sve želje potencijalnih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn ovog automobila.
Toyota C-HR
Toyotina nova globalna mehanička platforma (TNGA) pruža konstruktorima mogućnost da napreduju u tri ključne oblasti - dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče svež pogled na sve popularniji segment krosovera.

Na štandu u Hali 1 izložene su tri verzije modela Toyota C-HR-a, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti.
Toyota Hilux
Među ovogodišnje novitete sa sajma automobila ubraja se i nova generacija pik-pa modela Hilux.

Posetioci 53. međunarodnog auto salona u Beogradu imaju priliku da se upoznaju i sa novom generacijom Toyote Prius kao i modelom RAV4 hibrid.
Toyota Prius hibrid
U istom ambijentu izložen su i Aygo, kao i Toyotin bestseler u Srbiji - Yaris, predstavljen u dve različite verzije. Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Avensisa.

Takođe, na štandu je izložen i Toyotin čuveni terenac - Land Cruiser.

Japanski proizvođač je i ove godine pripremio specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Više fotografija sa sajma automobila pogledajte u Galeriji.
Avensis i RAV4 hibrid
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: