Nova faza radova na autoputu u BG

Od nedelje 16. septembra, zbog nastavka radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd u zoni petlje “Lasta”, za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru od Niša ka Šidu, i to u dužini od 1.800 metara.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 16.09.2012.

00:10

Default images

Na ovoj deonici saobraćaj će se tokom izvođenja radova odvijati dvosmerno, u suprotnoj traci autoputa, u smeru Šid – Niš.

Vozila koja se kreću iz smera Niša upućuju se u suprotnu kolovoznu traku i dalje nastavljaju da se kreću preticajnom (krajnjom levom) saobraćajnom trakom, nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju ka Šidu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Automobili koji se kreću u smeru od Šida ka Nišu zadržavaju svoj smer kretanja i koriste srednju i desnu saobraćajnu traku.

U ovoj fazi radova, vozila koja dolaze iz smera Niša, neće moći da se isključe ka Malom i Velikom Mokrom Lugu na petlji “Lasta”. Umesto toga, mogu koristiti isključenje i petlju "Konjarnik" (ispred Plavog mosta).

Vozila koja dolaze iz smera Malog i Velikog Mokrog Luga moći će da se uključe na autoput na petlji “Lasta” u oba smera, ka Šidu i ka Nišu.

Planirano je da radovi u zoni petlje „Lasta“ traju sledećih mesec dana, a odvijaće se po fazama.

Pročitajte o ostalim aktuelnim radovima na autoputu kroz Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: