Život

Nedelja, 02.07.2023.

15:13

Ispravka: Mel Gibson nije došao u BiH i nije otišao na ćevape

U medijima u regionu pojavila se informacija da se je slavni glumac Mel Gibson navodno stigao u Bosnu i Hercegovinu, te da je navodno uživao u ćevapima u restoranu kod čuvenog ugostitelja Seje Brajlovića, koji se posetom glumačke legende pohvalio na Instagramu.

Izvor: Dnevnik.hr

Ispravka: Mel Gibson nije došao u BiH i nije otišao na ćevape
Foto: Profimedia

Međutim, vest koju je preneo portal B92, na šta je ukazao portal "Raskrinkavanje.ba", nije tačna.

"U društvu sa najvećom facom Holywooda. Pregovori oko snimanja akcionog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobate. P.S Samo će hejteri da kažu da je ovo fotomontaža i dvojnik!", stoji u objavi.

Ipak, ispostavilo se da nije u pitanju čuveni glumac, te da je reč o šali. O tome da je jasno reč o netačnoj informaciji da je bio u Sarajevu, govori činjenica da je Mel Gibson u vreme objave fotografije na nalozima restorana “Brajlović”, zapravo bio u Las Vegasu, na sportskom turniru UFC.

To potvrđuju snimci i fotografije Gibsona s tog događaja.

Ovom prilikom obaveštavamo čitaoce da su u prvobitnom tekstu izvršene izmene, jer su se informacije ispostavile kao netačne.

Naime, Mel Gibson, nije posetio BiH i išao na ćevape kako je to bilo navedeno, već je u pitanju je šala zaposlenih poznatog restorana.

U naslovu smo dodali i napomenu da je reč o ispravljenom tekstu, a u izmenjenom tekstu promenjene su netačne informacije.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima portal B92.net zbog ovog propusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: