Naopako: Dao 30 hiljada evra radnicima u restoranu, a sinu poželeo da ga udari autobus VIDEO

Reper 50 Cent poznat je po svom britkom jeziku i nepromišljenim komentarima. Neki od njih ostaće, čini se, upamćeni zauvek.

Život

Izvor: B92

Subota, 03.06.2023.

18:57

Naopako: Dao 30 hiljada evra radnicima u restoranu, a sinu poželeo da ga udari autobus VIDEO
Foto:EPA/ JOHN G. MABANGLO

Reper je, osim po muzici, poznat i po raznim zanimljivim istupima u javnosti. Pre tri godine se pojavio se u restoranu i podelio 30 hiljada eva radnicima koji su vrištali od sreće.

Godinu pre, poklonio je svom mlađem, desetogodišnjem sinu, božićni poklon o kojem mašta svako dete. Naime, reper je ‘iskeširao’ vrtoglavih sto hiljada evra, kako bi se poznata tamošnja prodavnica igračaka ‘Toys ‘R’ Us’ na nekoliko sati zatvorila ne bi li njegov sin u miru mogao da odabere poklon koji želi.

S druge strane, svojevremeno je šokirao javnost kontroverznim i uvredljivim komentarom na Instagramu.

Ispod fotografije na kojoj se njegov sin Markez druži sa njegovim najvećim suparnikom Kenetom Supremeom Makgrifom, napisao je kako ne bi bilo loše da nekog od njih dvojice udari autobus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: