Poruka na kliju sa beogradskim tablicama usred Zagreba nasmejala mnoge: "Izvinite, mi smo..." FOTO

Fotografija crvenog renoa klio sa beogradskim registarskim tablicama, koji je propisno parkiran na zagrebačkoj Remizi, nasmejala je ali i rastužila ceo region, a ostavljanje ovakve poruke će vas naterati da dobro razmislite o razlozima zbog kojih je poruka i napisana.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 04.05.2023.

19:20

Default images

Naime, na prtljažniku automobila zalepljena je uočljiva poruka napisana velikim slovima.

"Izvinite, mi smo australijski turisti", stoji na A4 papiru u plastičnoj košuljici za papir.

Nakon poruka "vozač početnik" i "beba u autu‘, moguće je da su "Australijanci" postavili novi trend.

Šalu na stranu, kako Jutarnji.hr navodi, čini se da su australijski turisti dobro istražili hrvatsko-srpsku istoriju i da im nije bilo svejedno da ostave automobil beogradskih registracija na ulici hrvatskog glavnog grada zbog straha da bi mogao biti oštećen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

260 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: