Život

Subota, 22.04.2023.

22:06

Kamiondžija dobio na lutriji tri puta u godinu dana koristeći uvek iste brojeve

Kamiondžija iz Amerike se može pohvaliti da ga sreća zaista prati, barem kad je reč o novcu. Naime, on je osvojio dobitak na lutriji čak tri puta u godinu dana koristeći istih pet brojeva, piše Metro.

Izvor: index.hr

Kamiondžija dobio na lutriji tri puta u godinu dana koristeći uvek iste brojeve
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Prošle godine je tri puta osvojio džekpot u lutrijskoj igri Pik 5. Još u maju 2022. neimenovani muškarac je osvojio svoj prvi džekpot tako što je stavio opkladu od jednog dolara na broj 48548. Odigrao je isti niz brojeva na dve različite srećke te osvojio ukupno 100.000 dolara.

Međutim čovek koji je dobio nadimak "Veliki dobitnik" nije stao na tome. Nastavio je da igra koristeći svoje pobedničke brojeve te tako u aprilu ove godine osvojio treći dobitak u samo 11 meseci,

"Stalno igram lutriju. Nikad se ne zna. Ne možete pobediti ako ne igrate", izjavio je.

"Pogodio sam prošle godine i opet ove godine", rekao je službenicima lutrije, dodajući: "Moja žena je rekla: 'Idemo da odigramo ovaj broj' i nastavićemo da pobeđujemo ​​sa njim."

U svom trećem džekpotu, izvučenom 13. aprila, "Veliki dobitnik" otišao je u središte lutrije u Merilendu kako bi preuzeo osvojenih 50.000 dolara. Dakle, u manje od godinu dana osvojio je ukupno 150.000 dolara na lutriji, prenosi index.hr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: