Brazil se vraća kući, Nejmar opet plače: "Poraz me boli više od sahrane mog dede" VIDEO

Navijači Brazilske reprezentacije ostali su zatečeni nakon poraza od Hrvatske fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Život

Izvor: B92, Milica Milosavljeviæ

Petak, 09.12.2022.

20:54

Brazil se vraća kući, Nejmar opet plače:
Foto:EPA/NEIL HALL

Naime, navijači su nakon završetka utakmice masovno počeli da dele video klipove i svoje reakcije na poraz. Očigledno je da ih je ova situacija pogodila, pa je jedan orisnik na TikToku u videu napisao da ga poraz boli više od "sahrane njegovog dede".
@orlandokyng #brazil #neymarjr #worldcup ♬ Parado no Bailão - MC L da Vinte & MC Gury
Mnogi su u komentarima iskazali svoja osećanja nakon utakmice, pa je tako na jednom video klipu Nejmara u komentarima ostalo napisano kako je to njegovo poslednje Svetsko prvenstvo.

"Hrvatska je zaslužila pobedu, mi smo podcenjeni, a za Brazil se previše ističe", napisala je jedna korisnica.
@lfc.sbz deserved so much better💔💔💔 #fyp #lfc #viral #football #worldcup2022 #brazil #croatia #penalty ♬ set fire to the rain - 🫂

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: