Rita Ora nije provocirala Srbe orlom

Jedan korisnik Tvitera postavio je snimak pevačice Rite Ore, na kojem koristi "efekat" orla, a neki korisnici te društvene mreže ovo su shvatili kao provokaciju Srbiji, čija je fudbalska reprezentacija ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2022.

09:10

Rita Ora nije provocirala Srbe orlom
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

"Draga Rita, žao mi je što moram ovo da ti saopštim, ali Albanija se nije kvalifikovala na SP 2022. Ne znam zašto te toliko pogađa što Orlovi lete kući", napisala je jedna korisnica Tvitera u objavi koja prati snimak.

Međutim, iako su neki korisnici Tvitera pomislili da je reč o provokaciji, to nije bio slučaj. Naime, kako je na to ukazao portal Raskrinkavanje.me, korisnik Tvitera objavio je video sa TikToka 3. decembra, dan pošto je Srbija porazom od Švajcarske 2:3 završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.Treba napomenuti da je zapravo taj snimak objavljen na nalogu Rite Ore još 21. oktobra uz komentar:

"Treba porazgovarati sa onim ko je napravio ovaj filter", stoji u opisu snimka.

Na osnovu toga, jasno je da Rita Ora nije provocirala Srbe, odnosno da ni na koji način nije aludirala na ispadanje fudbalske reprezentacije Srbije sa SP u Kataru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: