Sramno: Hrvatski salon za lepotu pozvao ljude da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena

Salon koji nudi usluge vakumskih tretmana pri oblikovanju stomaka i zadnjice objavio je nagradnu igru u kojoj pozivaju svoje pratioce da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena sa plaža kojima bi trebao njihov tretman.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

12:52

Sramno: Hrvatski salon za lepotu pozvao ljude da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena
Foto:Shutterstock/kudla

Kozmetički salon iz Zagreba otvorio je nagradnu igru koja je izazvala burnu reakcija na društvenim mrežama. Naime, salon koji nudi usluge vakumskih tretmana pri oblikovanju stomaka i zadnjice objavio je nagradnu igru u kojoj pozivaju svoje pratioce da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena sa plaža kojima bi trebao njihov tretman.

"Molimo pojedince da se ne naljute, nije nam cilj da ikoga osramotimo već motivišemo nas ostale zato shvatite ovo sportski. Naravno, neće se videti lica i autori fotografija ostaće poznati samo našoj 'redakciji'", objavili su, no njihova nagradna igra izazvala je upravo zgrožavanje javnosti.

Objavu su, nakon brojnih negativnih komentara obrisali, no ostala je zabeležena na stranici Seksizam naš svagdašnji.

"Javni poziv centra za ulepšavanje na posramljivanje, objektivizaciju i uznemiravanje žena na javnom mestu", stoji u opisu objave.

"Dno dna. Plaža je mesto na koje dolazimo da se opustimo, a ne da postanemo predmet nečije sprdnje", "Sramotno", "Prestrašno", "Kakva osoba uopšte moraš da budeš da ti to dođe kao ideja", "Dugo već ovako nešto degutantno nisam videla", samo su neki od brojnih komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: