- Vesti -

Ćerka Aleka Boldvina čuvala tajnu godinama: Bila je silovana kao tinejdžerka, kasnije i abortirala

Ćerka Aleka Boldvina, Ajerland Boldvin podelila je na Tiktoku video-snimak u kojem je otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana kao i da je kasnije u životu uradila abortus.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Neću danas u detalje ispričati šta se dogodilo", rekla je, "ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života."

Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće"

"Godinama nikome nisam rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja me je pregledala. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanela je mnogo bola meni i ljudima koje volim", pojasnila je Ajerland.

"Mnogo sam više pila, izlazila, bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima... Uglavnom sam radila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju", dodala je.

Ćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i pretnjama

"Kada sam videla toliko drugih hrabrih žena koje dele svoje priče, to me je navelo na razmišljanje kako bi izgledao moj život da sam ostala trudna i da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz šta sam prolazila u to vreme", rekla je. "Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup."

"Kasnije u životu neočekivano sam zatrudnela sa svojim tadašnjim dečkom i on mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze", rekla je.

"Odabrala sam sebe, i opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor", zaključila je Ajerland.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 169 idi na stranu