- Vesti -

Brus Vilis viđen u javnosti – bled i neraspoložen, uslikan u šetnji sa suprugom FOTO

Glumca Brusa Vilisa su svetski paparaci usnimili dok je šetao ulicama Los Anđelesa sa suprugom Emom. Njegova supruga je potvrdila u javnosti da će se Brus povući iz sveta glume zbog zdravstvenog stanja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumac i njegova 23 godine mlađa supruga držali su se za ruke, a Ema je izgledala raspoloženo, ili barem mora da bude pozitivna pored supruga. Sve vreme su razgovarali, a ona mu se smeškala, dok se na glumčevom bledom licu samo videla ozbiljnost.

Oglasila se porodica Brusa Vilisa: "Ima afaziju, više neće moći da glumi"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedavno je tako podelila video iz 1987. kada je Brus pevao s grupom The Temptations pesmu Under the Boardwalk, a njena objava oduševila je fanove slavnog glumca.

Brus Vilis se godinama priprema na najgore: "Rasprodao je imovinu vrednu 65 miliona dolara"

Ema je ranije u razgovoru za američke medije priznala da briga o Vilisu utiče na njeno mentalno zdravlje.

"Potrebe porodice stavljam iznad svojih, što me ne čini nikakvim herojem. Ta količina brige za sve ostale u mom kućanstvu utjecala je na moje mentalno i celokupno zdravlje. To nikome nije koristilo", rekla je ona tada.

Brus Vilis prvi put u javnosti nakon vesti o bolesti FOTO

Podsetimo, glumčeva porodica je izdala saopštenje u kojem je objasnila da Brus boluje od afazije, bolesti koja napada moždani centar zadužen za govor, te postepeno smanjuje mogućnost razumevanja ili izražavanja reči, čitanje i pisanje. Poslednji angažmani na kojima je radio su bili veoma mučni za Vilisa, te je zato i odlučio da se povuče iz glume.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 169 idi na stranu