Kristijano Ronaldo slao poruke srpskoj manekenki: Sve je otišlo u pogrešne ruke FOTO

Kristina Perić bila je prvi srpski "Viktorijin anđeo". Jednu od naših najlepših i najuspešnijih manekenki svojevremeno su poredili sa Irinom Šajk, a to nije bilo samo zbog izgleda. Sa famoznom Ruskinjom povezuje je jedan slavni fudbaler – Kristijano Ronaldo.

Život

Izvor: B92, hellomagazin

Četvrtak, 16.06.2022.

14:16

Kristijano Ronaldo slao poruke srpskoj manekenki: Sve je otišlo u pogrešne ruke FOTO
Foto: Profimedia

Manekenka je gostujući nedavno u jednoj televizijskoj emisiji priznala da joj je svojevremeno slavni fudbaler slao poruke.

Kako je priznala, u jednoj je napisao "Hello" i dodao svoju fotografiju. Bilo je to 2016. godine, dok je bio na "ničijoj zemlji" posle raskida sa Irinom, a Georgina Rodrigez tada još uvek nije postojala u njegovom životu.
"Ronaldo mi je zaista pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije desilo. Imamo zajedničke prijatelje, verujem da se zbog toga javio", otkrila je Kristina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: