Nikolina na pomenu Vidoju Ristoviću ponavljala: "Izvini"; Miša Grof: "Možda je otrovan"

Na Novom groblju u Beogradu porodica i prijatelji obeležili su 40 dana od smrti Vidoja Ristovića. Pomenu je prisustvovala supruga Nikolina Ristović, koja je stigla zajedno sa bivšom ženom Lanom, a sa njima su bile ćerke Una Sofija i Matea.

Život

Izvor: B92, Kurir

Četvrtak, 16.06.2022.

13:55

Nikolina na pomenu Vidoju Ristoviću ponavljala:
Foto E-Stock

Prema pisanju domaćih medija, prisustvovalo je oko 50 ljudi. Majci Vidoja Ristovića je u jednom trenutku pozlilo, a Nikolina se na kraju pomena vratila na grob i ponavljala: "Izvini, izvini, molim te".

"Ne diše već pola sata": Detalji iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek

Novinarima se na groblju obratio Vidojev otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

"Svi objavljuju sve, verovatno se nešto taji, možda je i otrovan. Nas niko obavestio nije ni o čemu. Nisu mogli da nađu ljude koji su izvršili obdukciju, sve je to vrlo, vrlo sumnjivo", rekao je Miša Grof, prenosi "Kurir".

On je istakao i da Vidoje nije imao probleme sa srcem.

Otac Vidoja Ristovića ne veruje u objavljene rezultate obdukcije: "Raspitaću se, nelogično je"

"Ta divna fizioterapeutkinja, koja nije ta koja je bila u novinama, drugu su stavili, ona mi je rekla da je on popio čašicu votke. Ta koja je bila na fotografijama u raznoraznim medijima, ja nju nisam video u stanu. Bilo je desetak policajaca, hitnu pomoć nisam video, ni doktore... Sve je vrlo sumnjivo", rekao je Miša Grof.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, a u trenutku smrti bio je u stanju teške alkoholisanosti sa 2,83 promila alkohola u krvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: