Amber Herd: "Shvatam da nas vide kao najgora holivudska derišta"

Amber Herd je priznala da razume to što javnost nju i bivšeg muža Džonija Depa možda vidi kao "holivudska derišta" nakon suđenja za klevetu bivšem paru, u intervjuu za NBC Today Show.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2022.

15:47

Amber Herd:
Foto: Profimedia

Glumica je dala prvi intervju za NBC, koji će u celosti biti emitovan u petak, 17. juna. Mreža je unapred objavila nekoliko klipova intervjua.

Dep je dobio tužbu za klevetu od 50 miliona dolara protiv Herdove nakon trodnevnog razmatranja porote, koja joj je takođe donela delimičnu pobedu u njenoj protivtužbi.

Glumica je rekla da razume kako zasićeno izveštavanje o saslušanju, uključujući emotivno svedočenje, može učiniti da ona i Dep izgledaju kao "najgora holivudska derišta".

"Ne bih krivila prosečnog čoveka koji gleda na ovo, i kako je predstavljeno, kao na najgore izdanje holivudskih derišta", rekla je ona.

"To je zapravo mnogo više od toga", nastavila je Herdova, tvrdeći da je suđenje problematično kada je reč o važnim pitanjima Prvog amandmana.

Glumica je takođe rekla da ostaje pri svojim tvrdnjama o zlostavljanju od strane Depa: "Dok ne umrem, stajaću pri svakoj reči svog svedočenja".

U prethodnom snimku intervjua, Herdova je rekla da ne krivi porotu što je stala na Depovu stranu koji je tokom suđenja postao nešto poput heroja pop kulture.

"Ne krivim ih. Zapravo razumem. On je omiljeni lik i ljudi osećaju da ga poznaju. On je fantastičan glumac", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: