- Vesti -

Godinama se pričalo da se Majkl Džekson udvarao Ekstra Neni – pevačica otkrila istinu

Godinama se u medijima spekulisalo da je na našu legendarnu pevačicu Snežanu Berić, poznatiju kao Ekstra Nena, svojevremeno oko bacio čuveni kralj popa, pokojni Majkl Džekson.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pričalo se da se on toliko oduševio njom da joj je ustupio svog vozača i nekoliko telohranitelja tokom takmičenja za pesmu Evrovizije u Malmeu.

Ekstra Nena je te 1992. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji. Bila je najzapaženiji izvođač, ali zbog politike nije prošla slavno na ovoj manifestaciji. Zauzela je 13. mesto, a pričalo se da je osvojila simpatije tada najveće muzičke zvezde na svetu.

Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

Kako je i sama pričala po povratku s takmičenja u Malmeu, osam dana je uživala u pažnji koju su je poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovoj naredbi. Oni su se tada zatekli u Švedskoj, videli Nenu i odmah obavestili muzičara.

Pričalo se da se Majkl Džekson oduševio kada je video Neninu fotografiju, a pevačica sada otkriva istinu:

"Nikada nisam izgovorila da mi se udvarao! Ja imam ozbiljnu karijeru. Bila sam na Evroviziji i to je suština, a pošto sam bila najzapaženija na takmičenju kao umetnik u tom vremenu, ja sam dobila limuzinu u ime Majkla Džeksona koja će da me vozi tamo mesec dana, pošto je tamo njegov agent radio u Malmeu i jer sam bila najzapaženija i najpopularnija. A to što je uticala politika, pa smo bili na 12. ili 13. mestu to je druga priča. Glupo je da se posle ovako velike karijere bavimo tako trivijalnim stvarima. Da sam pobedila te godine, dobila bih mnogo više pažnje, ali bio je rat tako da tri tačke. To je bilo pre 30 godina", zaključila je Ekstra Nena, prenosi "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu