Hrvatska predstavnica napravila metež na ulicama Torina – svi okupljeni snimali Miju VIDEO

Hrvatska predstavnica na Evrosongu Mia Dimšić nalazi se u Torinu, gde sutra nastupa u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja, ali pre toga je uspela da napravi pravi metež na italijanskim ulicama.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2022.

15:00

Hrvatska predstavnica napravila metež na ulicama Torina – svi okupljeni snimali Miju VIDEO
Foto: Profimedia

Pre toga mlada pevačica je zapevala na ulicama italijanskog grada. U jednom trenutku je uzela gitaru u ruke i počela da peva hit "Someone Like You" pevačice Adel.

Na snimku koji je objavila na Instagramu vidljivo je da se oko nje na Pjaci San Karlo skupilo mnogo prolaznika, koji su iskoristili priliku da snime to iskustvo.

"Hvala Marijusu što ste me pozvali da pevamo zajedno! Ne želim da ovo ikad završi...", napisala je Mia na Instagramu i otkrila da je pevala na poziv švajcarskog evrovizijskog predstavnika Marijusa Bera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: