Dženifer Aniston otkrila šta je muči od 30. godine: "Nisam mogla da treniram zbog toga"

Dženifer Aniston rešila je da javno govori o problemu hronične iscrpljenosti sa kojom se konstantno suočava zato što godinama pati od nesanice. Glumica (53) je za "Pipl" (People) priznala da često strahuje da neće moći da zaspi noću, što izaziva još veći stres.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.04.2022.

13:51

Dženifer Aniston otkrila šta je muči od 30. godine:
Foto: EPA/ NINA PROMMER

"Bojim se da provedem još jednu noć brojeći pukotine u zidu. Mislim da je to počelo kad sam imala 30 godina ili čak ranije, ali jednostavno kada ste mlađi ne primećujete posledice nedostatka sna jer ste nepobedivi", ispričala je Dženifer Aniston.

Glumica kaže da je na početku prihvatila taj problem, ali je s vremenom osetila kako insomnija utiče na njen dan, posao, fizičke i mentalne radnje.

Dženifer Aniston: "Ukrajinke, neverovatne ste i ceo svet je uz vas"

Nekadašnja zvezda serije "Prijatelji" je objasnila da što više brine da li će zaspati, to joj je teže i otkrila da je u prošlosti čak i hodala u snu.

"Poznata sam po mesečarenju. Probudili bi me kućni alarmi koje sam podesila. Mislim da to više ne radim – to je bilo kada sam bila veoma neispavana. Telo govori: 'Nemoj sada da izađeš i ponovo ugasi alarm, u redu?'"

Mogla da završi kao Britni Spirs – Dženifer Aniston o depresiji zbog slave

Dženifer, za koju se veruje da je potražila medicinsku pomoć zbog svojih problema sa spavanjem, objasnila je da joj je postalo teško da održava zdrav životni stil jer ju je nedostatak sna sprečavao da trenira.

"Da li ste prostitutka?"; "Da li sam šta?": Dženifer Aniston šokiralo pitanje voditeljke VIDEO

"To je postalo nešto sa čime sam se zaista borila. Nekada je to bila poslednja stvar na listi, ali ne možete da se pridržavate tri stuba zdravlja – a to su ishrana, vežbanje i san – ako ne možete da trenirate i da jedete pravilno ukoliko se niste dobro naspavali jer je telesni sat potpuno pokvaren", objasnila je Dženifer Aniston.

Glumica je nedavno bila u Parizu, gde je završeno snimanje "Mystery 2", u kome glumi sa prijateljem Adamom Sendlerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: