Reakcije glumaca na incident na dodeli Oskara – "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO

Sinoćnu dodelu Oskara obeležio je incident kada je Vil Smit udario šamar Krisu Roku, jer se komičar našalio na račun Smitove supruge.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2022.

10:05

Reakcije glumaca na incident na dodeli Oskara –
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Rok je na bini pomenuo suprugu Vila Smita Džejdu Pinket Smit, uporedivši je sa Dži Aj Džajn, filmskom ćelavom vojnikinjom. Džejda je otvoreno pričala o svojim mukama sa alopecijom, i otkako je izjavila javno da pati od te bolesti, odlučila je da sa ponosom nosi obrijanu glavu.

Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO

Vilu Smitu se nije svidela ova šala Krisa Roka, te se popeo na binu i udario šamar komičaru, šokirajući kako javnost koja je pratila prenos dodela, tako i prisutne koleginice i kolege.

Incident na dodeli Oskara: Vil Smit se razbesneo i udario komičara Krisa Roka VIDEO

"Zvezda" reakcije na šamar Vila Smita bila je Nikol Kidman. Sedeći u publici, iskolačila je oči i čini se kao da ustaje iz stolice. Njeno celo telo je u grču, a lice izražava strah i iznenađenje. Ma koliko su dobri u svom poslu, glumci i glumice na dodeli Oskara nisu mogli da obuzdaju svoje izraze lica nakon incidenta u kom je Smit ošamario Roka.

Dobitnici Oskara – očekivani "najbolji film", suze Vila Smita

Ali to je bio i povod da internet preplave mimovi poput dopisivanja Zendaje i Endrua Garfilda. Na zabavi nakon dodele predstavnici medija su pitali različite glumce i glumice kako komentarišu pomenuti incident, a mnogi su pisali da je skandalom ceremoniji naneta "velika šteta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: