"Majkl me je nazivao svinjom, kravom i kur*om – smejao se tome"

Dženet Džekson je otkrila da ju je njen pokojni brat Majkl Džekson zadirkivao zbog težine, nazivajući je "svinjom" i "kur*om".

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

15:58

Foto: Profimedia

Osvrćući se na sramotne komentare u svom novom dokumentarcu "Dženet", pevačica se seća svog odnosa sa Majklom i kako su njegove šale uticale na nju.

"Bilo je trenutaka kada me je Majk zadirkivao i nazivao pogrdnim imenima", navodeći zatim primere: "Svinja", "konj", "kur*a", "krava". "On bi se smejao tome i ja bih se takođe smejala, ali ponekad me je to duboko bolelo. Kada neko kaže da si pretežak, to utiče na tebe", ispričala je Dženet.

Dete zvano Ćebe – sin Majkla Džeksona konačno u javnosti FOTO/VIDEO

Kako je pisao "San", Džeksonova govori o svojoj borbi sa izgledom tela i emocionalnim prejedanjem u četvorodelnom dokumentarcu, gde otkriva da to datira od njene 10. godine, sa koliko je počela da igra Peni u američkom sitkomu "Good Times". "Ja se prejedam na emocionalnoj osnovi, pa kada sam pod stresom ili me nešto stvarno muči, to me uteši", kaže ona u emisiji. "Radila sam 'Good Times' i to je početak problema sa težinom i način na koji sam gledala na sebe. Počela sam da se razvijam veoma rano, dobila sam grudi, a oni bi ih vezali da bih izgledala ravnije", ispričala je pevačica.

"Dženet" se bavi ličnim životom zvezde, a prikazuje i arhivske snimke nekih od najvećih trenutaka iz muzičke karijere Dženet Džekson, među kojima je i kontroverzni nastup na Superboulu 2004. sa Džastinom Timberlejkom.

Dženet Džekson potpuno ogoljena – o "onoj bradavici", bratu i porodičnim tragedijama

U trejleru objavljenom krajem 2021. godine, Džeksonova kaže da su optužbe za zlostavljanje dece protiv Majkla uticale na njenu karijeru, a nju su, kako kaže, smatrali krivom po inerciji.

Poznate ličnosti i kolege izvođači kao što su Maraja Keri, Misi Eliot, Džanel Mone, Pola Abdul i Tajler Peri takođe su se pojavili u seriji. "Dženet" će biti dostupna za gledanje na kanalu "Sky Documentaries" i NOW od ponedeljka 31. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: