- Vesti -

I Romana Panić osetila torturu i zatvor u Australiji, ali tvrdi: "Bolje sam prošla od Đokovića"

Romana Panić kaže da je ona u Australiji bolje prošla od Novaka Đokovića, iako je ona zbog pljačke bankomata završila u zatvoru.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/Prva TV
Foto: Printscreen/Prva TV

Pevačica Romana Panić je pre dve godine dospela u žižu javnosti zbog pljačke bankomata, kada je završila u australijskom zatvoru.

Ipak, iako je osuđena za ozbiljno krivično delo, ona je svoju situaciju uporedila sa onom u kojoj se našao najbolji svetski teniser.

Kada sagleda celu situaciju koja se dešavala prethodnih dana Novaku Đokoviću, ona kaže da je bolje prošla od njega.

Mediji: Romana puštena iz zatvora - smeštena u centru za migrante

"Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja", rekla je ona i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

Domino-dama ima bezobraznu ponudu za Đokovića: "Možemo da se igramo" VIDEO

"Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas."

Naime, Romana je sredinom 2020. godine uhapšena u Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa zbog čega je završila iza rešetaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu