Spejsi pokušava da oživi karijeru u Hrvatskoj; strani mediji: "Osramoćeni glumac se provodi, dok..."

Glumac Kevin Spejsi (62) stigao je prošle nedelje u Hrvatsku, gde ga je ugostio reditelj Jakov Sedlar (69), koji želi da, kako su hrvatski mediji preneli, snimi film o bivšem hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a navodno Spejsi bi trebalo da tumači njegov lik.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.01.2022.

11:09

Spejsi pokušava da oživi karijeru u Hrvatskoj; strani mediji:
Foto: EPA/PAUL BUCK

O poseti glumca Hrvatskoj, koga su na aerodromu u Zagrebu, u četvrtak, dočekali reditelj Sedlar i njegov sin Dominik, izvestili su i strani mediji, ali ne u pozitivnom kontekstu.

"Osramoćeni Kevin Spejsi snimljen u retkom pojavljivanju u Hrvatskoj s filmskim rediteljem Jakovom Sedlarom nakon što mu je naloženo da Netfliksu plati 31 milion dolara zbog seksualnog uznemiravanja", napisao je Dejli mejl u svom naslovu.

Talas optužbi koji je prekinuo karijeru 62-godišnjeg glumca počeo je 2017. godine, a prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje Spejsi je dobio prošlog leta.

Kako navodi list, Kevin je poslednji put primećen u avgustu 2021. na snimanju filma u Kaliforniji, nakon što je prethodno glumio u italijanskom filmu. Mediji prenose da planira povratak na film kako bi oživeo svoju zaustavljenu karijeru - "nešto o čemu je sigurno razgovarao sa Jakovom i Dominikom", piše Dejli mejl.

Podsećaju i na to da je prijateljstvo Sedlara i Spejsija počelo pre 12 godina kad ih je upoznao Martin Šin (81) koji je ranije već glumio u Sedlarovom filmu "Gospa", iz 1990. Preneli su i izjave Jakova Sedlara o tome kako je Spejsi oduševljen Hrvatskom i kako već planira povratak. Navode kako je ovo njegov prvi izlazak u javnost mesec dana nakon što je otkriveno da će morati da plati milionsku odštetu i advokatske naknade producentima Netfliksove serije "House of Cards'", u kojoj je glumio glavnog lika.

Talas optužbi koji je prekinuo karijeru 62-godišnjeg glumca počeo je 2017. godine, a prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje Spejsi je dobio prošlog leta.

Kako navodi list, Kevin je poslednji put primećen u avgustu 2021. na snimanju filma u Kaliforniji, nakon što je prethodno glumio u italijanskom filmu. Mediji prenose da planira povratak na TV platna kako bi oživeo svoju zaustavljenu karijeru – "nešto o čemu je sigurno razgovarao sa Jakovom i Dominikom", piše Dejli mejl.

Podsećaju i na to da je prijateljstvo Sedlara i Spejsija počelo pre 12 godina kad ih je upoznao Martin Šin (81) koji je ranije već glumio u Sedlarovom filmu "Gospa", iz 1990. Preneli su i izjave Jakova Sedlara o tome kako je Spejsi oduševljen Hrvatskom i kako već planira povratak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: