- Vesti -

Bredli Kuper napadnut nožem: "Proveri da li si izboden"

Bredli Kuper konačno je podelio zastrašujuće detalje pljačkaškog napada u Njujorku kada je na njega potegnut nož.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA/NEIL HALL
Foto: EPA/NEIL HALL

Tokom najnovije epizode ​​potkasta Daksa Šeparda "Armchair Expert", Kuper (46) je govorio o incidentu koji se dogodio u podzemnoj železnici, 2019. godine, kada je išao u školu po svoju ćerku Leu, sada četvorogodišnjakinju.

"Stalno sam šetao po Njujorku sa (slušalicama) u ušima, ovo je bilo pre pandemije. Bio sam u podzemnoj, u 11:45, da pokupim Leu u centru grada u ruskoj školi i bio sam napadnut nožem", rekao je Kuper.

"Bilo je prilično suludo. Ali shvatio sam da san se previše opustio u gradu. Nisam bio oprezan", dodao je glumac.

Kuper se prisetio da su mu čula "otupela" jer je pored slušalica nosio i naočari za sunce i šešir kako bi bio "inkognito".

"Ja sam sasvim na kraju metroa, prirodno sam išao do kraja, i osetio sam da se neko približava. Pomislio sam – oni žele da se slikaju ili tako nešto", ispričao je Kuper.

"Okrenuo sam se, pogledao dole i video nož", dodao je glumac i objasnio da je nož bio dugačak oko 6,5 centimetara i da je imao drvenu dršku.
"Sećam se da sam pomislio, o, to je lep nož", rekao je.

Kada je Kuper pogledao u napadačeve oči, bio je iznenađen koliko je mlad. Iako je znao da možda nije bilo mudro pokušati da pobegne, Kuper je uradio upravo to.

"Počeo sam da trčim. Preskočio sam... okretnicu, sakrio se oko belog, popločanog ulaza u metro, ​​izvadio telefon. On je preskočio, pobegao, a ja sam ga fotografisao", objasnio je Kuper.

Glumac je zatim počeo da juri mladića uz stepenice, a zatim kroz 7. aveniju i uspeo je da ga slika još dva puta.

"Naleteo sam na dva policajca, pokazao im fotografiju i, dok sam razgovarao sa njima – bilo je to zanimljivo, jedan me je stalno pitao: 'Jesi li izboden?' Rekao sam: 'Ne', a on me savetovao da proverim", kaže Kuper.

Tada je glumac saznao da su žrtve pljačke često toliko šokirane da tek kasnije shvate da su povređene. Srećom, Kuper je bio dobro, samo potresen.

"Bilo je ludo, brate", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu