Lečić objavio navodnu prepisku sa Danijelom Štajnfeld FOTO

Glumac Branislav Lečić jutros je na TV Prva govorio o tome šta se dešavalo 7. maja 2012. godine, na dan za koji Danijela Štajnfeld tvrdi da ju je Lečić silovao.

Život

Izvor: B92

Utorak, 09.11.2021.

12:50

Lečić objavio navodnu prepisku sa Danijelom Štajnfeld FOTO
Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo

Ubrzo nakon toga, Lečić je na svom nalogu na Tviteru objavio navodnu prepisku sa Danijelom Štajnfeld putem mejla i Vajbera, tvrdeći da mu se ona prvi put obratila 12. decembra 2016. godine, što je, kako kaže, deo dokaznog materijala koji je policija pribavila.

Štajnfeld: "Osećam se kao pobednica", "Tužilac se boji Lečića"

U mejlu za koji glumac kaže da je deo dokaznog materijala koji je policija pribavila veštačenjem njegovog telefona, između ostalog, stoji:

"Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima, ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje", stoji u Lečićevoj objavi na Tviteru. Glumac je objavio i deo u kome Štajnfeldova poručuje Lečiću da bi volela sa njim lično da priča, pa da zbog toga zajedničkim poznanicima ne pominje da se ona nakratko vratila u Srbiju.

Mejl se završava rečima: "Ljubim te puno".

Lečić je objavio i deo svog odgovora Štajnfeldovoj.

"Deni, mnogo si me obradovala. Naravno da hoću da se vidimo. Obavezno. Ostavi mi tvoj broj telefona u Beogradu ili me ti zovi", odgovorio je on. O snimku koji je Danijela Štajnfeld objavila, Lečić je rekao da je "čista manipulacija".

"Taj razgovor je veštačen u policiji, snimak, i utvrđeno je da je montiran. Da sadrži neprimereno obraćanje, a takođe da ne sadrži ništa što ukazuje na to da je među nama ikada došlo do fizičkog odnosa, seksualne prirode."

Nakon Lečića, oglasila se i Danijela Štajnfeld: "Ne možeš da me tužiš jer si me silovao"

Glumac je priložio i službeni dokument u kome se navodi:

"Dana 08.04.2021. po naredbi Višeg suda u Beogradu, izvršeno je pretresanje uređaja i izuzimanje sadržaja mobilnog telefona koji je privremeno, uz potvrdu oduzet, i kasnije vraćen Branislavu Lečiću."

Povodom najave Danijele Štajnfeld da će objaviti ceo snimak, Lečić je za TV Prva rekao da se kod policije nalazi ceo snimak, kao i da "neće od toga da pravi rijaliti", što je ponovio i u svojoj objavi na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: