"Imala sam psihičke probleme"; "Nisam znala šta je realnost": Ledi Gaga o ulozi u filmu "Kuća Guči"

Američka pevačica Ledi Gaga u nedavnom intervjuu za časopis "Vogue" govorila je o psihičkim problemima sa kojima se nosila pred kraj snimanja filma "Kuća Guči", s obzirom da je glavna uloga - Ledi Guči dodeljena njoj.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.11.2021.

14:15

Foto: Profimedia

Ledi Gaga je ispričala da se za film prirpemala pune tri godine, te da i nakon gašenja filmskih kamera nije izlazila iz uloge protagoniste.

"Biću potpuno iskrena i transparentna: živela sam kao ona godinu i po dana. I devet meseci sam govorila s naglaskom", rekla je.

"Kada kamere nisu snimale, ja nisam izlazila iz uloge. Ostajala sam u njoj. Bilo mi je gotovo nemoguće da govorim s naglaskom kao plavuša. Odmah sam morala da ofarbam kosu i počela sam da živim kao ona", kaže pevačica aludirajući na karakteristike Patricije Ređijani Martineli, poznatije kao Ledi Guči.

Ona je, takođe, ispričala da su scene iz filma i scene iz realnog života počele da se prepliću,pa u jednom trenutku, pred kraj snimanja filma nije znala šta je realnost.

"Imala sam psihičke probleme, Ili sam bila u svojoj hotelskoj sobi, gde sam živela i govorila kao Ređijani, ili sam bila na snimanju, gde sam živela i govorila kao ona", priča pevačica.

"Sećam se da sam jednog dana u Italiji otišla sa šeširom u šetnju. Nisam hodala, otprilike, dva meseca i uspaničila sam se. Mislila sam da sam na filmskom setu", kaže ona, objašnjavajući da se prava realnost mešala sa filmskom.

Pevačica je u intervjuu za emrički časopis prokomontarisala i optužbe Ledi Guči za nekonsulovanje sa njom povodom Gagine uloge.

"Osećala sam da ovu priču mogu istinski da prikažem samo ako joj priđem okom znatiželjne žene pune novinarskog duha. Jedino tako mogu da razumem šta se događa između redova u scenama filma. A to znači da mi niko neće reći ko je Patricija Guči. Čak ni Patricija Guči".
Podsetimo, Film "Kuća Guči" bi trebalo da izađe u bioskope 24 .novembra, a Patriciju Ređijani Martineli, poznatiju kao Ledi Guči, u filmu tumači pevačica Ledi Gaga.

Film je zasnovan na knjizi "Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Gej Forden, koja je objavljena 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: