Život

Sreda, 03.11.2021.

12:52

Tom Henks na ivici suza: "Izgubili smo ga" VIDEO

Tom Henks gostovao je u utorak u emisiji Džimija Kimela, a glumca su preplavile emocije dok je odavao počast svom pokojnom kolegi iz filma "Bosom Buddies" i bliskom prijatelju Piteru Skolariju.

Izvor: B92

Tom Henks na ivici suza:
Foto: Profimedia

Naime, Henks (65) glumio je sa Skolarijem, koji je preminuo 22. oktobra od leukemije u 66. godini, u sitkomu "Bosom Buddies" tokom dve sezone na ABC-u, od novembra 1980. do marta 1982. godine.

Tokom razgovora sa glumcem u emisiji "Live", voditelj je pustio snimak iz druge sezone te serije, zbog čega su Henksa obuzele emocije i bio je na ivici da zaplače.

Henks je rekao da su on i Skolari pamtili epizodu iz marta 1982. "kao veoma dragu emisiju", jer su njih dvojica bili sami u jednoj polovini epizode, dok su njihove kolege, tokom dana, odvojeno snimili drugi deo.

"Piter ima divnu porodicu, njegova žena Trejsi ima sjajnu decu i izgubili smo ga zbog podmukle bolesti. Dakle, hvala što ste nam dozvolili da to pokažemo“, rekao je Henks drhtavim glasom pokušavajući da zadrži suze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: