Novak Đoković ide na Kosovo; "Domovina je lepa" FOTO

Supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića Jelena Đoković boravi u poseti na Kosovu i Metohiji.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

14:34

Novak Đoković ide na Kosovo;
Foto: StarSport/ Srdjan Stevanovic

Ona je u okviru rada fondacije koja nosi ime srpskog tenisera, zajedno s predstavnicima fondacije "Ana i Vlade Divac" i Mohanđi posetila manastire Pećku patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Jelena je igrala tenis sa mališanima, a novinarima lokalnog portala "Goraždevac" poručila je da je za nju najjači utisak, da su ljudi koji su ih dočekali bili puni ljubavi.

"Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju", rekla je u Velikoj Hoči Jelena Đoković. Ona je istakla i da se postoji namera da se pomogne ljudima koji žive na Kosmetu.

"Mi ovde imamo volju ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde", dodala je Jelena. Na kraju posete 55 đaka OŠ "Svetozar Marković" u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje ove tri organizacije, a direktor škole Marko Spasić se zahvalio gostima.

"Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnji i hvala im na izdvojenom vremenu", poručio je Spasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: