Oporavio se Bob Odenkirk, ponovo na setu serije "Better Call Saul"

Bob Odenkirk se vratio na set serije "Better call Saul", spinofa čuvene serije "Breaking Bad", pošto je krajem jula hospitalizovan zbog manjeg srčanog udara.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.09.2021.

13:26

Oporavio se Bob Odenkirk, ponovo na setu serije
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

"Nazad na posao, na snimanje "Better call Saul". Srećan sam što mogu da budem ovde i živim ovim specifičnim životom, okružen tako dobrim ljudima", rekao je glumac na Tviteru uz fotografiju iz šminkernice.

Ovu vest objavila je i zvanična stranica serije na Fejsbuku sa porukom "Ne možete zaustaviti dobrog čoveka", na opšte oduševljenje obožavalaca.

Bob Odenkirk kolabirao na setu "Better Call Saul" - prebačen u bolnicu; stanje "neizvesno" Krajem jula da je zvezda kultne serije hospitalizovana nakon što je kolabirala na setu u Novom Meksiku.

Odenkirku je pozlilo tokom snimanja i članovi ekipe su odmah pozvali Hitnu pomoć. Glumac je potom zadržan u bolnici, a zatim je i sam potvrdio na društvenoj mreži da se oporavlja od manjeg srčanog udara.

Otkriveno šta se desilo Bobu Odenkirku na setu "Better Call Saul"

Kako je najavljeno, nova sezona serije trebalo bi da ima 13 epizoda, a premijerno emitovanje očekivano je za početak sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: