Dan nakon tajnog venčanja sa pevačicom, Ar Keli silovao maloletnicu?

Ar Keli je navodno silovao maloletnu obožavateljku iza scene nakon koncerta u Majamiju 1994. godine, tvrdnja je koja se pojavila tokom osmog dana suđenja pevaču u Njujorku.

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2021.

12:44

Dan nakon tajnog venčanja sa pevačicom, Ar Keli silovao maloletnicu?
Foto: Profimedia

Federalno suđenje 54-godišnjaku zbog optužbi za reket i trgovinu seksom nastavljeno je u ponedeljak u Bruklinu, a Keli je odbacio sve optužbe.

Tužilaštvo planira da iznese dokaze da je pevač navodno seksualno zlostavljao 22 žrtve, međutim optužbe je zvanično podnelo šest navodnih žrtava.

Četvrta navodna žrtva rekla je porotnicima u Saveznom okružnom sudu u Bruklinu da ju je pevač grupe "Happy People" silovao nakon nastupa na koncertu u Majamiju, 1994.

Ženska osoba, pod imenom Adi, tvrdi da su dva člana Kelijevog obezbeđenja izabrali nju i njenu prijateljicu iz publike i pitali ih da li žele da dođu iza scene i dobiju autograme od pevača.

Adi je izjavila da se nadala da će videti pevačicu Aliju koja je tada navodno bila trudna sa Kelijem, za koga se tajno udala samo nekoliko dana ranije.
Foto: Shutterstock/ Everett Collection
Tokom svog svedočenja, Adi je tvrdila da ju je tada 27-godišnji Keli silovao u svlačionici pred njenom najboljom prijateljicom nakon što joj se potpisao na kartu.

Rekla je da je Keli pitao: "Želim da znam koja od vas dve se bolje ljubi" i da je poljubio njenu prijateljicu pre nego što se okrenula da poljubi Adi.

Dalje tvrdi da je pevač "postao malo agresivniji" i da je odveo u zadnji deo sobe gde joj je skinuo odeću i imao nezaštićen polni odnos sa njom.

"Bila sam u potpunom šoku", rekla je Adi poroti. Nakon toga, Adi i njena prijateljica su "istrčale odatle", a njena prijateljica je htela da zove policiju i podnese tužbu. Adi kaže da je odlučila da to ne učini jer se bojala da će biti na "crnoj listi" u zabavnoj industriji u vreme kada je imala ambicije za glumom i plesom.

"Nisam znala da li će mi verovati. Nisam htela da budem osramoćena žrtva", rekla je na sudu.

U unakrsnom ispitivanju, Kelijev advokat upitao je zašto Adi nije progovorila javno o tom iskustvu sve do 2019. Odgovorila je da tada nije želela da bude osramoćena i da doživljava još veću traumu.

"Sada sam odrasla. nisam više mala devojčica", rekla je Adii.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: